MED DRAKTEN: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Så lenge trodde egentlig Solskjær han kom til å være i Manchester United

Redaksjonen

11. mai 2019

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Gunnar Solskjær sier tiden som manager i Manchester United har vært en berg-og-dalbane.

Solskjær snakket om jobben som manager og klubbens framtid under en gallamiddag for Manchester United torsdag. Nordmøringen spilte selv over 360 kamper under Sir Alex Ferguson og scoret 126 mål, blant annet 2-1-målet mot Bayern München som sikret klubben mesterligatittelen i 1999.

I desember ble han ansatt som midlertidig manager for «de røde djevlene» etter at José Mourinho fikk sparken. I mars fikk han jobben permanent.

– Det føles rart å ha denne jobben, det er en stor ære, sa Solskjær som innrømmet at han først trodde han skulle lede klubben kun i noen få måneder.

Snart fem måneder senere snakket han på gallaen ut om tiden som sjef for en av verdens største klubber.

– Det har vært en berg-og-dalbane. Vi hadde en fantastisk start, og alle nøt det forde vi startet å vinne kamper. Når man vinner kamper får man selvtillit og smiler, sa 46-åringen som på vant 13 av sine første 16 kamper som United-manager.

– Plutselig fikk vi noen skader, og det har vært mer opp og ned de siste månedene, men sånn er fotball. Det er ikke som å spille fotballmanager, man må håndtere mye annet på utsiden også. Men jeg har ikke gått til sengs en eneste kveld og bekymret meg for hva som kommer til å skje.

Visste du at man kan se flere av Europas heftigste fotballigaer helt gratis? Sjekk det ut her!