MANAGER: Tottenham-sjef Mauricio Pochettino.

Tidligere Premier League-manager sikker på at Tottenham ryker ut

Redaksjonen

7. mai 2019

FotballPremier League

Av Champions League.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den nederlandske fotballegenden Ruud Gullit tror ikke Tottenham har det som skal til for å snu mesterligasemifinalen mot Ajax onsdag.

Det unge Ajax-mannskapet har tatt den ene skalpen etter den andre i årets turnering. Regjerende mester Real Madrid og de italienske mesterne Juventus er begge sendt på hodet ut. Onsdag kan Tottenham lide samme skjebne.

Donny van de Beek ble matchvinner da Ajax tok en kruttsterk 1-0-seier i det første møtet i London, og Ruud Gullit tror 22-åringen og hans lagkamerater fullfører jobben de har startet på onsdag.

– Jeg tror Tottenham får en smell, sier den nederlandske fotballegenden til Voetball Primeur.

Han er åpenbart imponert over det Ajax har vist denne sesongen, og tror Tottenham vil få en tung mesterligakveld i Amsterdam.

– Jeg tror Tottenham teknisk sett er for svake. Det er en følelse jeg har. Jeg tror Ajax vil spille dem rundt på et eller annet tidspunkt. I annen omgang sist tirsdag var det situasjoner der muligheten var gode for nettopp det, sier Gullit.

Defensivt mesterverk

56-åringen lot seg også imponere over måten Ajax forsvarte seg på i den første kampen på bortebane.

– De løste det. Tottenham hadde ikke en sjanse, og det er strålende, sier han.

For både Ajax og Tottenham blir de kommende dagene sesongavgjørende. Ikke bare ligger en finalebillett i mesterligaen i potten i Amsterdam onsdag, men lagene står også foran viktige kamper i den hjemlige ligaen.

Ajax topper den nederlandske æresdivisjonen, men kun på bedre målforskjell enn tittelrival PSV. Eventuelle feilskjær i de to siste serierundene kan bli kostbare.

Visste du at man kan se flere av Europas heftigste fotballigaer helt gratis? Sjekk det ut her!

FOTBALLEKSPERT: Tidligere Chelsea-spiller Ruud Gullit.