KRIGER: Alexander Tettey på Old Trafford.

Ny smell for Norwich og Tettey

22. april 2019

Norwich har fått kalde føtter i opprykksstriden i mesterskapsserien. Med 2-2 borte mot Stoke mandag har Alexander Tetteys lag fire strake uavgjorte kamper.

Serieleder Norwich var i føringen to ganger, men maktet ikke å ta med alle poengene hjem fra Stoke-on-Trent.

Dermed er det fortsatt uhyre jevnt i tetstriden i Championship. Tetteys Norwich leder med tre poeng på Sheffield United med to kamper igjen. Leeds kan komme à poeng med Sheffield-laget med seier mot Brentford i kveldskampen 2. påskedag.

I mandagens oppgjør sendte Onel Hernández Norwich oppskriftsmessig i føringen etter 25 minutter spilt, men Stoke utlignet ved Ashley Williams like etter pause.

Ingen Tettey

Vertene var det førende laget og skapte sjanse etter sjanse, men mot spillets gang headet Teemu Pukki inn sesongens 28. mål for Norwich med snaue 25 minutter igjen.

Tre minutter senere var det igjen likt da hjemmelagets Thomas Edwards scoret utakbart for Norwich-keeper Tim Krul. Dermed endte kampen 2-2. Stoke fortjente det ene poenget og kunne like gjerne ha beholdt alle tre.

Alexander Tettey var ikke med i Norwich-troppen.

JUBEL: Fra Norwich-spillerne (f.v.) Dieumerci Mbokani, Alexander Tettey og Sebastien Bassong.