RBK 2010: Simen Wangberg (fra venstre), Pål André Helland, Anthony Annan, Vadim Demidov, Mushaga Bakenga, Roar Strand, Daniel Örlund, Trond Olsen og Per Ciljan Skjelbred.

Tidligere RBK-spiller: Det jeg angrer mest på er at jeg forlot Rosenborg

Redaksjonen

4. april 2019

EliteserienFotballJa Vi Elsker Fotball

Forteller.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trond Olsen er forhåpentligvis ikke ferdig med toppfotballen helt ennå, men kantspilleren kan i alle fall se tilbake på en solid karriere i norsk fotball.

35-åringen er best kjent som Bodø/Glimt-spiller selv om han ble ferdig i klubben forrige sesong. Olsen har spilt over 250 kamper for Bodø/Glimt, men har også vært i Rosenborg, Viking og Lillestrøm.

Til Sportsbibelen-podcasten «Ja vi elsker fotball» forteller Olsen at det han angrer mest på i karrieren var å forlate RBK. Olsen hadde en bra periode på Lerkendal og vant, blant annet, serien i debutsesongen i 2009.

Manglende spilletid i 2011 ble årsaken til at han dro til Viking, men i dag skulle han ønsket at han ble med videre i Rosenborg.

– Det er jo på grunn av manglende spilletid (at jeg dro), men det er kanskje den tingen jeg angrer mest på -det at jeg forlot Rosenborg. Jeg hadde kontrakt der i ett og halvt år til, så egentlig burde jeg hatt mer is i magen og kjempet enda mer om en plass på laget der, sier Olsen til «Ja vi elsker fotball»

OPPVARMING: Rosenborgs Alejandro Lago (t.v.), Juska Savolainen og Trond Olsen varmer opp før Molde og Rosenborg på Aker Stadion i Molde i 2009. Rosenborg vant 2-0.

Hør hva Olsen fortelle om Rosenborg-tiden rett under 14:30!

Abonnér på «Ja vi elsker fotball» via Itunes her!