MANAGER: Maurizio Sarri.

Sarri med snodige uttalelser om Kepa-kontroversen

Redaksjonen

9. mars 2019

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Chelsea-manager Maurizio Sarri tror de absurde scenene med førstekeeper Kepa Arrizabalagas byttenekt i ligacupfinalen var bra for spillergruppen.

Italieneren viser til at Chelsea har hevet seg den siste tiden.

– Prestasjonen i finalen mot Manchester City var for meg veldig viktig, for to uker tidligere tapte vi i Manchester (0-6). Vi greide å spille på samme nivå som dem, og det var viktig for selvtilliten vår, sier Sarri ifølge The Independent og fortsetter:

– Til slutt ble Kepa-situasjonen en bra ting for spillergruppen. I de fem siste kampene har vi vunnet fire og spilt én uavgjort mot Manchester City. Vi har i løpet av denne rekken bare sluppet inn ett mål, så vi gjør framgang.

Chelsea-oppturen kom på et tidspunkt da Sarri var under et enormt press.  London-klubben hadde slitt tungt i forkant av ligacupfinalen mot City.

Det ble til slutt tap også på Wembley etter straffesparkkonkurranse, men spillet var langt bedre enn det Chelsea hadde vist i ukene før.

I dagene etter oppgjøret stjal Kepa overskriftene.

Den spanske målvakten nektet å la seg bli byttet ut mot slutten av ekstraomgangene. Han hadde ligget nede med krampe, men kom seg på beina og strittet mot Sarris bytteplaner.

LES OGSÅ: – Så lang kontrakt får Solskjær i Manchester United

KONTROVERS: Maurizio Sarri (t.v) og Kepa Arrizabalaga havnet i søkelyset under ligacupfinalen.