PROFIL: Rangers-manager Steven Gerrard.

Gerrard: – Dette Liverpool-øyeblikket glemmer jeg aldri

Redaksjonen

9. mars 2019

FotballPremier League

– Jeg vil alltid tenke på det.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Et seriemesterskap til Liverpool i år vil ikke lege klubblegenden Steven Gerrards sår fra den vonde opplevelsen i 2014.

Liverpool har aldri vunnet Premier League, for klubbens siste seriemesterskap kom i 1990. I år kjemper rødtrøyene en tøff kamp mot Manchester City, men uansett utfall vil det ikke hjelpe Gerrard med å glemme at han som kaptein i oppgjøret mot Chelsea skled og rotet bort tittelen for fem år siden.

Gerrard, som i dag er manager i Rangers, husker stadig tilbake til uhellet der han fikk problemer med å få kontroll på en pasning. Han skled på gresset slik at Chelsea-spissen Demba Ba enkelt kunne gjøre 1-0. Chelsea vant til slutt 2-0 og banet vei for at Manchester City tok ligagullet.

– Det er et sår som ikke vil gro Jeg er heller ikke sikker på at det noen gang vil gjøre det heller, fordi jeg ikke kan forandre historien, sier Gerrard i et intervju med BBC.

Krysser fingrene

– Jeg tenker ikke så mye på det, for det ville drevet meg til vanvidd, men samtidig må jeg være ærlig og åpen om det. Det var et slikt stort år for oss, og det var et trofé som forsvant. Derfor vil jeg alltid tenke tilbake på det og ønske at det hadde gått annerledes, sier Gerrard.

Denne sesongen kan Liverpool fortsatt gå til topps. Laget har ett poeng opp til ledende Manchester City med ni serierunder igjen.

– Jeg håper bare for deres skyld og meg selv som fan at de vinner. Men det vil ikke få meg til å føle noe annerledes eller lege mitt sår, sier Gerrard.

LES OGSÅ: – Så lang kontrakt får Solskjær i Manchester United

LEGENDE: Steven Gerrard for Liverpool.