CHELSEA: Maurizio Sarri dirigerer spillerne sine.

Risikerer å få sparken: Dette sier Sarri om egen fremtid

Redaksjonen

6. mars 2019

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Maurizio Sarri har allerede startet å planlegge neste sesong, og sier han forventer å være Chelsea-manager til tross for en brokete sesong.

Spekulasjonene om at Sarri var på vei til å få sparken i Chelsea fikk bein å gå på da den blå London-klubben ble ydmyket av Bournemouth (0-4) og Manchester City (0-6) og deretter røk ut av FA-cupen mot Manchester United.

Deretter tapte de blå ligacupfinalen mot Manchester City, der Sarri så ut til å miste ansikt da keeper Kepa Arrizabalaga nektet å bli byttet ut.

Men Chelsea har slått tilbake og vunnet mot Tottenham (2-0) og Fulham (2-1) og er for fullt med i kampen om en plass blant de fire beste, noe som gir plass i mesterligaen neste sesong.

Dette gir også Sarri litt pusterom.

Men med tap mot Dinamo Kiev i europaligaens 16-delsfinale vil det igjen begynne å brenne under beina på italieneren.

Ikke påvirket

Sarri virker ikke påvirket av snakket om hans mulige avgang, og sier han foretrekker å se fram mot neste sesong. Han forventer å være klubbens manager også da.

– Det er ikke noe problem, problemene er resultatene. Resten er for øyeblikket ikke viktig, sa Sarri under pressekonferansen før torsdagens kamp hjemme mot det ukrainske laget.

– Jeg vil vinne noe for laget, for klubben. Ikke for meg selv, det er ikke viktig.

Han sier klubben er i gang med å få på plass en god oppkjøring, men at hans eneste bekymring for øyeblikket er hvordan laget opptrer og dets resultater.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

MANAGER: Chelsea-boss Maurizio Sarri.