ELITESERIEN: Pokalen som deles ut til Norges beste lag.

Eliteserie-lag fortsatt ubeseiret i vinter. Har 27-0 i målforskjell

21. februar 2019

Bodø/Glimt fortsetter å overbevise i vinterens treningskamper i fotball. Torsdag ble Aalesund slått 3-0 i Nordlandshallen.

Victor Boniface, som er på prøvespill i Glimt, scoret to ganger i første omgang, mens Tobias Lillevold Johnsen fastsatte resultatet fem minutter før slutt. Glimt tok sin femte strake seier i sesongoppkjøringen og har nå 27-0 i målscore.

Tidligere er Junkeren slått 7-0, Mjølner 9-0, Tromsdalen 3-0 og Strømsgodset 5-0.

– Vi fikk etter hvert en leksjon i kollektivt press, trøkk og fysikk, sa Aalesund-trener Lars Bohinen til Sunnmørsposten.

Aalesund var nær å sprekke Glimt-nullen. Gjestene hadde to avslutninger i tverrliggeren, og Torbjørn Agdestein mente at hans skudd i tverrligger og ned hadde vært over streken. Dommeren var ikke enig.

Niklas Castro traff også tverrliggeren for Aalesund.

– Vi jobbet hardt og var litt heldig som holdt nullen igjen, men flaks er lov. Å vinne er viktig, sa Glimt-trener Kjetil Knutsen til an.no.

Har du Android? Last ned den nye Sportsbibelen-appen her!

ELITESERIEN: Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsen i mixed zone etter Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Bodø / Glimt på Brann Stadion. 2-0.