SPESIELL TEKNIKK: Paul Pogba tripper sakte mot ballen før han skyter.

Solskjær uttaler seg om Pogbas kritiserte straffe-teknikk

Redaksjonen

20. januar 2019

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter 2-1 over Brighton lørdag snakket mange om Paul Pogbas straffe. Ole Gunnar Solskjær var fornøyd så lenge ballen gikk i mål, men ville gjort det annerledes.

Lørdag tangerte Ole Gunnar Solskjær rekorden for antall seirer på rad for en nyansatt trener i Premier League. Seieren kom etter scoringer av Pogba og Marcus Rashford, som virkelig har vist seg fram under den nye treneren.

Etter kampen snakket mange om Pogbas tilløp til straffescoringen. Franskmannen trippet mange små skritt før han ekspederte straffen i mål. På pressekonferansen etter kampen fikk Solskjær spørsmål om hva han synes om Pogbas opptreden.

– Han har scoret et par mål, har han ikke? Hvis han er komfortabel med det, så… Så lenge ballen går i nettet. Jeg ville ikke ha gjort det på den måten, men måten han treffer ballen på er god nok, sa nordmannen.

Etter at José Mourinho ble skiftet ut med Solskjær, har det vært et helt annet United-lag som vunnet gang på gang. Solskjær får mye av æren for økt selvtillit i laget. Selv vil han rette blikket mot spillerne.

– Jeg må si at spillerne må være stolte av formen de er i. Sju kamper på rad nå med seirer gir selvtillit. Kanskje om 10-15-20 år ser jeg tilbake på ting som dette. Jeg bryr meg aldri om rekorder, jeg har aldri brydd meg om de tingene. Men selvfølgelig, å være en del av et lag som vinner så mye, føles veldig bra. Og selvtilliten som vokser i garderoben, lagfølelsen var det som gjorde at de ikke tapte poeng i dag, sa Solskjær.

LES OGSÅ: Fantastisk konkurranse: Se Man United-Liverpool med John Arne Riise

ETTER KAMP: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba.