SMILER BREDT: Ole Gunnar Solskjær har fått en drømmestart som Manchester United-manager.

Ekspert lot seg forbløffe: Så en helt ny side av Solskjær

Redaksjonen

14. januar 2019

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Gunnar Solskjærs formidable start på managerlivet i United forbløffer. Seks kamper har gitt like mange seirer. Søndag besto han den store testen mange hadde snakket om i oppladningen til bortekampen mot Tottenham på Wembley.

Martin Samuel i Daily Mail mener han så noe nytt fra Solskjærs United på Wembley.

«Dette var en side av Solskjær vi ikke har sett før. Her viste han erfaring og at han kunne være smart og kalkulert, men uten å være negativ. Han trengte en ekstraordinær opptreden fra keeper David de Gea, men det er ingenting galt med det», skriver han og fortsetter:

«Det sies at Manchester Uniteds spillere er svært lystne på at Solskjær skal få United-jobben permanent. Hvis det stemmer, har de gjort det på en riktig måte».

– Må bli vurdert til å få United-jobben permanent

Marcus Rashfords scoring like før pause ga 1-0-seieren som virkelig har skutt fart i diskusjonen rundt Solskjærs videre framtid i Manchester United. Kristiansunderen har fått flere kjente sportsjournalister til å spørre seg om han også kan bli den permanente løsningen etter sparkingen av José Mourinho.

Blant dem er en av Storbritannias mest anerkjente fotballskribenter. Henry Winter skriver i sitt referat fra søndagens kamp at Solskjær har svart på enhver utfordring har han fått.

«Han viser at han kan ikke bare kan sette opp et lag basert på følelser, men også taktisk. Det er ikke bare smil med Solskjær. Det er vitenskap også», skriver han.

LES OGSÅ: Fantastisk konkurranse: Se Man United-Liverpool med John Arne Riise

PÅ WEMBLEY: Ole Gunnar Solskjær jubler etter seier mot Tottenham.