MANAGER: Pep Guardiola på City-benken.

Guardiola røper hvilke to lag han mener er bedre enn City

26. desember 2018

FotballPremier League

Manchester City skal slite med å forsvare Premier League-tittelen. De regjerende mesterne falt 1-2 borte mot Leicester og er sju poeng bak tabelltoppen.

Det var Citys annet strake serietap. Nå må Pep Guardiolas menn rade opp seirer i fullt monn for å ha en mulighet til å tette luken til Liverpool. 3. januar skal nettopp de to lagene møtes i Manchester. Med poengtap der kan City var ute av gullkampen for godt.

Guardiola innrømmer at laget hans ikke strekker helt til om dagen.

– Vi har nok poeng etter en halv sesong til å bli mestere, men andre lag har gjort det bedre. I øyeblikket er Liverpool og Tottenham bedre enn oss, sa City-sjefen til BBC etter onsdagens nedtur.

Bernardo ga City en lovende start etter et snaut kvarter. Alene med keeper Kasper Schmeichel satte portugiseren inn ledermålet med venstrefoten. Men det tok bare fem minutter før lagene var like langt igjen.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

Stygg takling

Marc Albrighton stanget inn 1-1 på en perfekt ball fra Jamie Vardy. I forkant lurte han Fabian Delph og løp seg fri.

Resultatet sto seg helt fram til Ricardo Pereira hamret til fra 16 meter. Skuddet føk som en rakett opp i lengste hjørne. Målet kom i kjølvannet av en corner.

I det 89. minutt fikk Delph marsjordre for en takling i knehøyde. Det var stygt, og det var ikke noe å si på kortets farge.

– Vi manglet kraft til å skape flere sjanser. Det må vi finne en løsning på, sa Guardiola.

MANAGER: Manchester Citys Pep Guardiola.