MØTER PRESSEN: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Ekspert mener dette må skje for at Solskjær skal få United-jobben permanent

Redaksjonen

22. desember 2018

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester Uniteds kampprogram bør gi Ole Gunnar Solskjær en pangstart som manager. Det kan ende i permanent jobb, mener BBC-ekspert Phil McNulty.

Han er en av Englands mest respekterte fotballskribenter og sjef-korrespondent på området i britenes NRK.

– Kamplisten ser ut til å være en klar hjelp for ham. Det virker som en rekke med åpenbare mulige seirer for United framover. Førsteinntrykket er viktig når det gjelder det meste i livet. Skulle Solskjær vinne noen kamper, laget spille godt og få et slags momentum, kan det gi ham tillit hos fansen, klubben og spillerne, sier McNulty til NTB.

Reprise?

United møter Paris St. Germain i mesterligaen. Dobbeltkampen spilles i februar.

– Om Solskjær, til høy odds, skulle lede United til seier i Champions League?

– Da må han være aktuell for en permanent jobb. Vi husker jo Roberto Di Matteo i Chelsea. Han fikk jobben ut sesongen etter at Andre Villas-Boas ble sparket. Med seier i mesterligaen og FA-cupen, hadde ikke Roman Abramovitsj (Chelsea-eier) egentlig noe annet valg enn å forlenge med Di Matteo.

– Som de fleste andre tror jeg Mauricio Pochettino (nå i Tottenham) er mannen United ønsker seg. Men Solskjær sitter i førersetet nå og kan argumentere for sin sak. Å vinne Champions League vil jo ikke akkurat være ødeleggende.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

FØRSTE UNITED-INTERVJU: Ole Gunnar Solskjær med MUTV.