STJERNER: Paris Saint-Germains Kylian Mbappé og Neymar.

Svarer på om PSG-stjernene rekker den viktige kampen mot Liverpool

Redaksjonen

27. november 2018

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Liverpool kan sende Paris Saint-Germain et langt skritt nærmere en pinlig exit fra mesterligaens gruppespill med seier i den franske hovedstaden onsdag.

Foran de to siste gruppespillskampene har PSGs stjernegalleri både Liverpool og Napoli foran seg på tabellen i gruppe C. Blir det borteseier i Paris onsdag, samtidig som Napoli tar tre forventede poeng hjemme mot Røde Stjerne, blir det i beste fall europaligaspill for PSG etter nyttår.

Det vil være en ny kolossal mesterliganedtur for den hardtsatsende franske storklubben. Trøsten for mannskapet til tyske Thomas Tuchel er at Liverpool har til gode å imponere på bortebane så langt i mesterligaen.

To strake tap har det blitt på reise, mens situasjonen har sett annerledes ut hjemme på Anfield. Der ble PSG slått 3-2 i åpningskampen, før Røde Stjerne ble feid av banen med 4-0.

PROFILER: Liverpools Sadio Mané, Mohamed Salah, Joël Matip og Roberto Firmino.

Skadetrøbbel

I PSG-leiren er det skadeopptelling foran onsdagens meget viktige kamp. Paris-klubbens fans holder pusten i påvente av en avklaring på om superstjernene Kylian Mbappé og Neymar kan spille.

Spissduoen, som begge har gjort 13 mål denne sesongen, ble skadd på landskampoppdrag og satt på tribunen i ligakampen mot Toulouse sist helg.

– De blir bedre for hver dag som går, og vi har tid fram til onsdag. Det er bra for oss. Jeg tror de spiller, sa trener Tuchel etter den kampen.

Han tror på en god prestasjon fra eget lag.

– Vi må spille virkelig godt for å slå Liverpool. En gjennomsnittskamp er ikke bra nok mot et slikt lag. Det blir en avgjørende kamp, sa tyskeren videre.

Visste du at man kan se flere av Europas heftigste fotballigaer helt gratis? Sjekk det ut her!

STJERNER: Paris Saint-Germain-profilene Neymar (t.v.) og Kylian Mbappé.