OBOS-TRENERE: Aalesunds Lars Bohinen (t.v) og Mjøndalens Vegard Hansen.

DRAMA I OBOS: Trenerne og spiller utvist på kun sekunder

Redaksjonen

25. november 2018

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det kokte helt over for både trenerne og spillerne i Aalesunds 1-0-seier over Nest-Sotra i eliteseriekvalifiseringen. Sogndal slo Ull/Kisa med samme resultat.

Sju minutter etter pause sikret Pape Habib Gueye målet som sendte AaFK til neste runde, men det var de skandaløse scenene 20 minutter før slutt som vil være snakkisen etter søndagens kamp.

Det hele startet da Aalesund-trener Lars Bohinen reagerte voldsomt på at Gueye ikke fikk et åpenbart frispark. Rett etter ble Nest-Sotras Haris Cirak taklet av en AaFK-spiller rett ved hjemmelagets innbytterbenk. Da eksploderte det skikkelig.

Det ble håndgemeng, og en illsint Bohinen havnet i klammeri med gjestenes Sherko Faiqi. Sistnevnte dyttet AaFK-treneren i brystet, og da løp nærmest samtlige spillere til i et forsøk på å roe ned situasjonen.

Dommer Tommy Skjerven ga Faiqi gult kort for dytten. Det var hans andre i kampen, og dermed var Nest-Sotra redusert til ti mann. Bohinen ble sendt på tribunen. Det samme ble bortelagets trener Steffen Landro for sine reaksjoner.

LES OGSÅ: Sokolowski etter sjokkvrakingen: Dette sa Rikard Norling til meg

I AALESUND: Holmbert Fridjonsson.