PROFILER: Jürgen Klopp og Xherdan Shaqiri.

Ordene fra Klopp som bør få Liverpool-supporterne til å glise

Redaksjonen

24. juli 2018

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Liverpool-manager Jürgen Klopp er klar på at det denne sesongen er på tide for klubben å fylle opp premieskapene igjen. Det har gått sju år siden siste pokal.

De helrøde har investert stort etter at de klarte å ta seg til mesterligafinale og fjerdeplass i den hjemlige serien i vår. I mesterligafinalen tapte de 1-3 for Real Madrid i Kiev i slutten av mai.

Så langt i sommer har Merseyside-klubben brukt 1,9 milliarder kroner (170 millioner pund) på overganger – hele 750 millioner (67 mill. pund) av dem på den brasilianske målvakten Alisson – i jakten på sølvtøy som klubben ikke har tatt noe av siden 2011.

Store forventninger

Liverpool har tapt tre cupfinaler siden Klopp kom til Anfield i oktober 2015. Siste seriemesterskap kom for hele 28 år siden.

Tyskeren er fullstendig klar over presset som har bygget seg opp, og han vil helst avslutte titteltørken på Anfield.

– Det vil være det neste steget, og vi må være klare for det, sier Klopp i et intervju under klubbens treningsleir på USAs østkyst.

– Jeg kjenner til forventningene, og det er helt normalt. Jeg er sikker på at vi kan bygge videre på den forrige sesongen. Det er det vi skal gjenta, og jeg er ikke tvil om at vi har det grunnleggende inne og at vi vil nå toppnivået vårt igjen.

LES OGSÅ: Bli med på Norges feteste Fantasy-liga. 250 000 kroner i potten!