SAM JOHNSON: VIF-spillerne jubler etter at Sam Johnson har gitt laget ledelsen 2-1 under Eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Odd på Intility Arena. Fra venstre: Simen Kristiansen Juklerød, Amin Nouri, Sam Johnson og Chidera Ejuke.

Vålerenga med fantastisk nyhet

Redaksjonen

5. juli 2018

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Midtstopperkjempen Felipe Carvalho har forlenget kontrakten med Vålerenga ut juli 2021, skriver VG.

Det blir også bekreftet på Vålerengas nettsider torsdag.

Carvalho ble hentet fra Malmö i vinter og har umiddelbart tatt Eliteserien med storm. Sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen, forteller at klubben har hatt dialog med 23-åringen og hans agent Terje Liverød over lengre tid.

– Vi er meget fornøyde med å få Felipe med på laget de neste tre årene. Når vi først signerte han i desember visste vi at dersom det langvarige skadeavbrekket ikke hadde satt han for langt tilbake ville vi få en veldig god spiller. Nå skal vi sammen utvikle Felipe til å bli en enda bedre spiller for Vålerenga i framtiden, sier Ingebrigtsen til VIF.no.

Hovedpersonen selv var meget fornøyd med å ha skrevet under ny kontrakt.

– Jeg trives veldig godt i Vålerenga, og det er dette som er rett for meg nå. Jeg ønsker å bli den beste utgaven av meg selv og samtidig oppnå store ting med Vålerenga. Jeg er utrolig glad for at de neste tre årene i karrieren min blir her, sier Carvalho.

Risikofritt spill på 100 kroner under VM: Vinner du, beholder du gevinsten – Taper du, betales innsatsen tilbake tilbake