CHAMPIONS LEAGUE: Jürgen Klopp med pressen.

«Glem Champions League-finalen». En annen ting er suksess for Klopp

Redaksjonen

5. mai 2018

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jürgen Klopp mener Liverpool har hatt en vellykket Premier League-sesong om rødtrøyene også i år ender blant de fire beste.

– Det vil være enormt. Det var faktisk det store målet vi satte oss før sesongen. Du ønsker å bli seriemester, men det ble klart etter noen måneder at det var umulig. Målet er å kvalifisere oss til mesterligaen. Det vil være en stor suksess, sier Klopp, ifølge The Guardian.

Liverpool har overrasket mange ved å ta seg helt til mesterligafinalen, men Klopps menn har fortsatt en jobb å gjøre for å påse at Merseyside-klubben blir å finne i den gjeveste europacupen også neste sesong.

Før helgens runde ligger Liverpool på tredjeplass. Søndag tar laget turen til London for å møte tabellfemmer Chelsea. Seks poeng skiller de to lagene, men Chelsea har én kamp mindre spilt.

– Topp fire er det vi ønsker oss. En mesterligafinale er ikke noe du kan planlegge. Ingen tenkte på det ved sesongstart. Vi ønsker å gå så langt som mulig, men hovedmålet var topp fire. Vi har jobbet hardt for det og vil sørge for å få det med oss over mållinjen, sier Klopp.

Er du Norges beste odds-spiller? Meld deg på NM i Odds her!