MANAGER: Manchester United-boss José Mourinho.

Britisk storavis: Mourinho lar disse fire spillerne forlate United

Jakob K. Gregersen

18. april 2018

FotballPremier League

Tålmodigheten brukt opp.

Artikkelen fortsetter under annonsen

José Mourinho er på tampen av sin andre sesong som Manchester United-manager.

Store penger har blitt brukt også denne sesongen, men klubbens eneste gjenværende tittelsjanse er FA-cupen, hvor de møter Tottenham i semifinalen.

Nå skriver Daily Mail at Mourinho har bestemt seg for at følgende fire spillere kan forlate Old Trafford denne sommeren: Paul Pogba, Anthony Martial, Daley Blind og Matteo Darmian.

Når det gjelder Pogba skal United-manageren ha mistet tålmodigheten med sin superstjerne. Den britiske storavisen viser til forholdet mellom de to som angivelig skal ha surnet den siste tiden. Milliard-kjøpet har vært inn og ut i hele vår.

Martial ønsker på sin side mer spilletid og er en spiller som andre storklubber kan være villig til å bla opp store penger for. 22-åringen har blitt hyppig koblet til Juventus den siste tiden.

Blind og Darmian er to spillere som Mourinho ikke har hatt særlig bruk for denne sesongen og som han neppe ser for seg å bygge et lag rundt i fremtiden.

Spillere som er ryktet på vei inn portene i Manchester er Gareth Bale (Real Madrid), Sergej Milinković-Savić (Lazio), Danny Rose og Toby Alderweireld (begge Tottenham).

Betaler du for å se fotball på TV?: Hos Unibet kan du se flere av verdens beste ligaer helt gratis!