BAYERN-JUBEL: Fra Sven Ulrich, Corentin Tolisso, Arjen Robben, Thomas Mueller, Javi Martinez, Robert Lewandowski, Franck Ribery, Mats Hummels, Joshua Kimmich og David Alaba.

Stjerneduo kan være ferdig i Bayern

Redaksjonen

11. april 2018

Fotball

Muligens inne i sine siste måneder hos den tyske giganten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bayern München kan onsdag sikre seg en plass i mesterligaens semifinale mot Sevilla. Da tar de seg i så fall ett steg nærmere seier i liga, cup og mesterliga.

Bayern München sikret lørdag seriegullet i Tyskland for sjette sesong på rad. I tillegg er de finaleklare i den tyske cupen, og leder mesterligaens kvartfinaleoppgjør mot Sevilla.

I det første oppgjøret mot den spanske klubben vant de ferske seriemesterne 2-1 borte, og er dermed klare favoritter til å sikre seg en semifinalebillett når lagene møtes i returoppgjøret onsdag.

Betaler du for å se fotball på TV?: Hos Unibet kan du se flere av verdens beste ligaer helt gratis!

Siste sesong?

Da spiller også Franck Ribéry (35) og Arjen Robben (34) for ny kontrakt. Duoen er på utgående kontrakter og er ikke lenger garantert spilltid i den tyske storklubben, selv om de fortsatt er i stand til å herje med motstanderne etter elleve og ni år i klubben.

Ribery har en god sjanse til å starte kvartfinalen ettersom Kingsley Coman er skadd. Robben må derimot kjempe om sin plass med Thomas Mueller, som ofte blir foretrukket på høyresiden.

For fem år siden var begge nøkkelspillere i laget. Da scoret blant annet Robben vinnermålet i mesterligafinalen mot Borussia Dortmund.

Da, som nå, var Jupp Heynckes trener. 72-åringen er inne i sin tredje periode som trener for Bayern München, og ble hentet inn i oktober etter en katastrofal start på sesongen. Etter det har Bayern-maskineriet valset over all motstand.

Tirsdag skrev Sportsbibelen om at tyskerne muligens erstatter med en Premier League-spiller.

Les mer om dét her: Sky Sports: Bayern vil erstatte Robben med Premier League-spiller.