UNITED: Alexis Sánchez for Manchester United.

Ut mot Sanchez etter bråk

24. mars 2018

FotballPremier League

Hett.

Marco Bolados ble matchvinner i det 90. spilleminutt da Chile slo VM-klare Sverige 2-1 i en treningskamp i Solna lørdag.

Svenskene møtte Chile i det som lagets første av i alt fire testkamper før VM i Russland i midten av juni.

Chile, som ikke klarte å kvalifisere til sommerens fotballfest, tok ledelsen ved Arturo Vidal etter 22 minutter, men Sverige utlignet kun minuttet etterpå. Det var Ola Toivonen som ordnet 1-1.

Kampen så ut til å ende uavgjort, men helt på tampen dukket Marco Bolados opp og scoret Chiles vinnermål. Manchester United-stjernen Alexis Sánchez kom alene gjennom, men hans avslutningsforsøk ble reddet av Sveriges målvakt Kristoffer Nordfeldt.’

På returen ventet Bolados, som i sin landslagsdebut avgjorde kampen med sin 2-1-scoring.

– Unødvendig

Tapet var Sveriges første på Friends Arena under landslagssjef Janne Andersson.

– Det kjennes litt unødvendig, men det er et bra lag vi møtte. De er ballsikre og trykker oss tilbake. All kreditt til dem, sa målscorer Toivonen til TV 4 etter kampen.

Svenskene havnet i gruppe F i sommerens VM. Der er de sammen med Tyskland, Mexico og Sør-Korea.

Betaler du for å se fotball på TV?: Hos Unibet kan du se flere av verdens beste ligaer helt gratis!