SJEFEN: Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Tar en kjemperisiko før Manchester United-kampen

Redaksjonen

5. mars 2018

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Liverpool har 5-0 å gå på, men manager Jürgen Klopp avfeier at han vil gi flere nøkkelspillere fri i tirsdagens mesterligamøte med Porto.

– Dette er mesterligaen, og hele verden ser på. Jeg tenker ikke et sekund på å hvile noen, sier Jürgen Klopp til Liverpools offisielle hjemmeside.

Det til tross for at laget nærmet har innkassert en kvartfinalebillett etter å ha slått Porto 5-0 i den første kampen i åttedelsfinalen. De røde fra Merseyside viste fram angrepsspill av aller ypperste klasse og ga seg ikke før de hadde scoret fem ganger i Portugal.

Respekt

Et hektisk avslutningsprogram i Premier League gjør at Klopp har muligheten til å spare spillere som Mohamed Salah og Roberto Firmino tirsdag, men tyskerens respekt for det portugisiske storlaget virker å reflektere det som vil bli en sterk lagoppstilling på Anfield.

– Det handler ikke om hvile. Vi må vente og se. Jeg har ikke tenkt et sekund på oppstillingen mot Porto, men de har vunnet alle sine kamper siden vi spilte mot dem. De har en stor ledelse på Sporting Lisboa (i hjemlig serie). De vil slå tilbake, sier Klopp.

Liverpool kjemper i øyeblikket med Manchester United om annenplassen i Premier League, og allerede lørdag møtes de to lagene i det som blir en svært viktig kamp.

TILBUD: Få 500 kroner å spille for – Åpne Unibet-konto her!

STERKT LAG: Liverpools Loris Karius, Joel Matip, Emre Can, Ragnar Klavan, Roberto Firmino, Mohamed Salah, Georginio Wijnaldum, Alex Oxlade-Chamberlain, Alberto Moreno, James Milner og Trent Alexander-Arnold.