ALVORLIG: Ståle Solbakken smiler ikke alltid.

Ståle Solbakken i trøbbel

18. februar 2018

Fotball

Tungt.

FC København gikk på sesongens åttende serietap da laget tapte 1-3 borte mot serieleder Midtjylland i den danske superligaen søndag.

Solbakkens danske lag er så å si ute av europaligaen etter å ha tapt 1-4 hjemme mot Atlético Madrid i første kamp i 16-delsfinalen. Søndag maktet ikke FCK å revansjere seg i møtet med den danske serielederen.

Pieros Sotiriou ga FCK ledelsen etter 24 minutter, men Midtjylland utlignet ved Frank Onyeka bare fire minutter senere.

Mikkel Duelund sendte så hjemmelaget i ledelsen med sin 2-1-scoring like før pause, mens Marc Dal Hende økte til 3-1 på tampen av oppgjøret.

Gustav Wikheim startet kampen for Midtjylland og spilte 86 minutter før han ble byttet ut.

Midtjylland topper superligaen med 50 poeng, mens FC København ligger helt nede på femteplass med 29 poeng.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!