MÅL: Chelsea-spillerne, Victor Moses, Michy Batshuayi, David Luiz og Willian feirer scoring på Wembley.

Chelsea-spiller kan være på vei bort: «Vet ikke» hva som skjer

28. januar 2018

FotballPremier League

Stamford Bridge-exit?

Michy Batshuayi kobles vekk fra Chelsea, men søndag viste spissen at han har scoringer i seg. 24-åringens to mål bidro til 3-0-seier mot Newcastle i FA-cupen.

– Dette var bra for laget. Jeg er veldig glad nå, det var kjekt å bidra med mål. Når jeg får sjansen til å score, så tar jeg den, sa Batshuayi etter kampslutt, ifølge BBC.

Dermed er de blåkledde videre til turneringens 5. runde. Begge lag sparte spillere søndag, noe Chelsea kom klart best ut av.

Ifølge britiske medier jakter Chelsea-manager Antonio Conte en ny spiss før januarvinduet stenger. Stjernespissen Álvaro Morata trenger hjelp på topp, og London-laget kobles blant annet til Roma-stjernen Edin Dzeko.

Batshuayi har på sin side slitt med lite spilletid under Conte. Han kobles til andre klubber, men mot Newcastle hadde han tatt på seg scoringsstøvlene.

– Jeg vet ikke noe om framtiden. Det får du spørre manageren om, sa Batshuayi.

To før pause

Kombinasjonsspill mellom Eden Hazard, Marcos Alonso og Batshuayi sørget for 1-0. Sistnevnte satte inn matchens første mål fra kort hold etter en drøy halvtime.

2-0-målet kom like før pause, da Hazard spilte spissen fri inne i boksen. Batshuayi klinket ballen via et Newcastle-bein og i mål. Karl Darlow i Newcastle-buret måtte fortvilet se at ballen dalte i en bue bak ham og i mål.

Newcastle hadde lite å stille opp med før hvilen, men Jonjo Shelvey prøvde seg fra distanse like før pausesignalet. Chelsea-keeper Willy Caballero var imidlertid kjapt nede og slo til corner. Etter corneren fikk gjestenes Chancel Mbemba muligheten i boksen, men igjen var Caballero våken og fikk avverget.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!