CITY-PROFILER: Sergio Agüero og Pep Guardiola.

Guardiola røper hvor mange spillere han vil hente til City

Redaksjonen

20. januar 2018

FotballPremier League

Planlegger å bruke nye store summer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester City cruiser på tabelltoppen, men Pep Guardiola setter seg ikke fornøyd tilbake i managerstolen. Han ser et forbedringspotensial i eget lag.

City har hittil denne sesongen så å si feid alle lag av banen. Først forrige helg kom det første ligatapet da Liverpool vant 4-3 på Anfield. Det har vært mange utskiftninger hos de lyseblå siden Guardiola kom til klubben sommeren 2016.

Det blir flere til sommeren. Spanjolen peker på Liverpool-kampen og mener den viste at City ikke er helt perfekt sammensatt som lag.

– Vi velger spillere som kan forbedre stallen vår, og vi kan forbedre oss. Det så vi sist søndag. Nå jobber vi med å se på hva vi trenger. Vi føler vi trenger å investere til sommeren med tre-fire spillere, sier Guardiola.

Presser ikke sjefene

Han understreker at han ikke er misfornøyd med at City trakk seg fra kampen om Arsenals storstjerne Alexis Sánchez. Chileneren er nå i stedet på god vei mot byrival Manchester United.

– Jeg legger aldri press på en klubb når den mener det blir for dyrt. En slik avgjørelse godtar jeg umiddelbart og ser videre etter en annen løsning. En klubbs stabilitet er det aller viktigste.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!