SJEF: Real Madrids Zinedine Zidane i godt humør.

Zidane uttaler seg om det ville overgangsryktet

Redaksjonen

18. januar 2018

Fotball

Svarer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Real Madrid-trener Zinédine Zidane avviste onsdag avisspekulasjoner om at Cristiano Ronaldo skal ønske seg bort fra Santiago Bernabéu.

– Jeg kan ikke forestille meg Real Madrid uten Cristiano, sa Zidane.

– Han er i klubben sin. Alle, både klubben og fansen, ønsker å ha ham her. Vi vet hva som kan bli sagt på utsiden av klubben, men på innsiden må Ronaldo bare fokusere på å spille slik han har spilt, og det er nettopp det jeg ønsker, tilføyde franskmannen.

Etter at overgangsvinduet åpnet ved nyttår har spekulasjonene rundt Ronaldos framtid i den spanske hovedstadsklubben pågått. Gamleklubben Manchester United er nevnt som en mulig ny arbeidsgiver.

Enkelte har lest et ønske om klubbskifte inn i Ronaldos holdning den siste tiden, men Zidane insisterer på at portugiseren har tankene på rett sted.

– Jeg snakker med Cristiano om det som skjer på banen, og når han kommer hit, snakker han bare om det som skal skje på banen. Det er det beste for alle, sier franskmannen.

Han har ført Madrid-laget til to strake seirer i mesterligaen, og forrige sesong ble det også ligatittel. Denne sesongen har det imidlertid gått tråere. Søndag ble det sjokknederlag med 0-1 for Villarreal på hjemmebane.

I øyeblikket er det 19 poeng opp til Barcelona på toppen av tabellen i La Liga. Torsdag er Leganes motstander i cupen. Den kampen blir viktig.

– Det er ingen finale, men vi vet at hver eneste kamp i tiden som kommer er voldsomt viktig, tilføyde Zidane.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!