MANAGER: Manchester United-sjef José Mourinho.

Slik skal Mourinho løse spisskrisen

Redaksjonen

31. desember 2017

FotballPremier League

Store skadeproblemer for Manchester United.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United har skuffet i Premier Leagues hektiske jule- og nyttårsprogram. Før bortekampen mot Everton har José Mourinho lite å velge i på spissplass.

Storklubben har gått tre strake ligakamper uten seier. Det ble 2-2 mot Leicester og Burnley, mens Southampton fikk med seg 0-0 fra Old Trafford lørdag. Den sviktende formen har sendt United ned på tredjeplass, og rivalene bak nærmer seg med stormskritt.

De dårlige nyhetene strømmer på for United. Lørdag måtte kraftspissen Romelu Lukaku tidlig bæres av banen etter en dramatisk hodesmell. Skadeomfanget er ikke klart, men han mister minst kampene mot Everton 1. nyttårsdag og Derby (FA-cupen) neste helg.

I tillegg er Zlatan Ibrahimovic ute i én måned på grunn av et trøblete kne. Den svenske spissveteranen kom nylig tilbake fra en alvorlig kneskade.

– Det er samme kne. Vi prater om en 37 år gammel mann, en løve som han sier, men det er ikke enkelt. Han har fått et tilbakeslag og blir ute én måned, sa United-manager José Mourinho etter kampen mot Southampton.