JUBEL: Fra Manchester Uniteds (f.v.) Luke Shaw, Romelu Lukaku, Jesse Lingard og Anthony Martial.

Storavis hevder United kan ha gjort «tidenes» største overgangstabbe

Christian August Cederblad

23. desember 2017

FotballPremier League

Synes det er merkelig at klubben ikke kontaktet ham.

Artikkelen fortsetter under annonsen

For drøye to år siden hentet Manchester United José Mourinho (54). Den samme sommeren gikk portugiserens manager-rival Pep Guardiola (46) til naboklubben Manchester City.

Mens Mourinho hittil har hatt et brukbart, men varierende opphold hos de røde djevlene, har Guardiola til sammenligning tatt Manchester City til uante høyder.

Britiske The Telegraph (krever innlogging) synes det er merkverdig at United ikke engang forhørte seg med Guardiola da han bestemte seg for å forlate Bayern München. Det kan ha vært den største blemmen fra Premier League-mesteren fra 2013 på lang, lang tid.

MANAGER: Manchester City-sjef Pep Guardiola.

– At Manchester United ikke gjorde noen seriøse henvendelser for å sikre seg Guardiola, kan ha vært klubbens største tabbe på mange år, skriver den anerkjente avisen, som også er usikker på Mourinhos fremtid i United.

– Mourinhos suksess er ikke verdt metodene han står for og all støyen han provoserer frem. Mourinho oppfører seg som Mourinho, slik han gjort gjennom hele sin managerkarriere. Det betyr trofeer, men også alvorlige distraksjoner, og kjedelig kontringsfotball i toppkampene. Man sitter med en følelse av at en en utenomsportslig, negativ situasjon kan oppstå når som helst, som vil føre til en Mourinho-exit i United, avslutter avisen.

FANTASTISK MULIGHET: Julekampanje: Vinn drømmetur til Champions League-finalen