TIDLIGERE TOPPKEEPER: Espen Bugge Pettersen avbildet da han spilte i Strømsgodset.

Raser etter Bugge-straffen: – Skjerp dere!

Redaksjonen

6. juli 2017

Fotball

Espen Bugge Pettersen er ilagt en bot på 4000 kroner for upassende oppførsel. Strømsgodset-keeperen viste nylig fingeren til egne supportere under en seriekamp.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund (NFF) som har besluttet å slå ned på fingergesten. Episoden skjedde under Godsets 1-1-kamp mot Molde 26. juni.

Bugge Pettersen kom med fingeren etter at Godset-supportere ga ham kjeft for å spille ballen ut over sidelinjen. Senere beklaget veterankeeperen for det han selv beskrev som en «overreaksjon».

Disiplinærutvalget skriver at det var formildende at «Bugge Pettersen i lengre tid har vært utsatt for verbale mishagsytringer fra egne supportere. Videre at han har beklaget sin opptreden – både offentlig og overfor egne supportere».

Bugge Pettersen vil ikke benytte seg av muligheten til å anke beslutningen.

En som virkelig mener noe om saken er John Arne Riise. Torsdag ettermiddag tvitret han det som er en meget krass melding mot NFF. Han er ikke enig i straffen.

– 4000kr i bot på Bugge!!! For å vise fingern? Under kamp! Skjerp dere NFF!Noen fikk 3 kampers karantene for mye mindre!Forskjellsbehandling!, tvitrer Riise.

LES OGSÅ: RBK-stjerne bekrefter bud på ham selv: – Veldig interessant