RBK: Alfred Johansson. | Foto: Mediabank.

Dette sier Johansson om å forlate Rosenborg

Redaksjonen

21. juni 2024

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

I løpet av den siste tiden har Rosenborg-trener Alfred Johansson (33) blitt koblet til danske Nordsjælland som er på trenerjakt.

Den danske klubben skal ha kontaktet RBK og Johansson om jobben som hovedtrener, men svensken skal ha avvist muligheten.

LES OGSÅ: Michelsen aktuell for ny klubb i Norge

Rosenborg er nå tilbake på treningsfeltet igjen etter ferie.

Johansson forsikrer at han er fullt motivert til å være i Rosenborg.

Han er ikke interessert i å kommentere rykter, men svarte langt på spørsmål om hvor aktuelt det er å forlate Rosenborg på nåværende tidspunkt.

– Jeg har skrevet en lang kontrakt med Rosenborg. Jeg har kjøpt inn på en strategiplan og en måte som vi skal jobbe på i et prosjekt over tid. Og jeg har fått den store æren å stå i spissen, og det er jeg dypt takknemlig for. Og jeg er dypt, dypt motivert.

– Jeg er klar for å «walk the talk», altså å gjøre det vi har sagt at vi skal gjøre, både i dag og i morgen, men også de kommende årene. Og så vet man aldri hva som skjer i fotball. Om det kommer et bud på en spiller eller en trener, så kan det gå kjapt. Men min innstilling er at jeg er veldig glad og tilfreds med å være her. Jeg er glad og tilfreds med støtten jeg har fått fra klubben. Jeg er tilfreds med støtten jeg har fått fra Trondheims som by og supporterne rundt klubben, sier Johansson til Adressa.

RBK møter Viking på bortebane søndag 30. juni.

LES OGSÅ: – Viking-profil selges for over 30 millioner kroner