FOR GLIMT: Hugo Vetlesen.

Vetlesen: Dette må Bodø/Glimt bli bedre på

Ole-Jørgen Wiig

5. oktober 2023

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hugo Vetlesen og Philip Zinckernagel gjorde livet surt for gamleklubben da Brugge slo Bodø/Glimt 1-0 på Aspmyra i Conference League torsdag kveld.

Den tidligere Glimt-duoen var begge toneangivende i et flott angrep som lå bak vinnerscoringen.

Halvveis ut i første omgang fant Zinckernagel kaptein Hans Vanaken foran mål, og belgieren satte ballen kontant i nettet. Tross en over tre minutter lang VAR-sjekk ble målet stående.

LES OGSÅ: Solskjær med hyllest i sin nye jobb

Vetlesen følger med på gamleklubben fra Belgia og synes at gamleklubben har spesielt ett ellement hvor de har forbedringspotensialet.

Midtbanespilleren peker på forsvarsspillet.

– Det har tatt seg opp de siste kampene, poengterer midtbanespilleren. Men det har vært en tendens over en litt lengre periode, forsvarsspillet. De står veldig høyt. Det er vanskelig når det høye presset ikke sitter. Det handler om å finne timingen på når man skal være lav og høy. Det synes jeg de kan være flinkere til, selv i dag, for da blir det store rom å dekke. Verre er det ikke, sier Vetlesen til TV 2.

Både Brugge og Glimt innledet gruppespillet i Conference League med ett poeng i åpningsrunden.

Kjetil Knutsens mannskap holdt Lugano til 0-0 i Sveits, mens Deila og Brugge spilte 1-1 hjemme mot tyrkiske Besiktas.

Glimt spiller om sølvtøy på flere fronter denne høsten. I Eliteserien troner de gulkledde øverst med sju serierunder igjen, mens de 9. desember skal opp mot Molde i cupfinalen på Ullevaal.

LES OGSÅ: Trenerlegenden kommer med nådeløs dom