MAN UNITED: Harry Maguire.

Klar og tydelig Maguire-reaksjon: – En vits!

13. september 2023

Manchester Uniteds Harry Maguire (30) fikk nok en dårlig opplevelse tirsdag kveld.

Midtstopperen kom inn fra benken og lagde selvmål i Englands 3-1-seier over Skottland.

Maguire er ute i kulden i klubblaget og måtte starte treningskampen mot skottene på benken.

30-åringen fikk imidlertid komme inn etter pause på stillingen 2-0, og etter 23 minutter spilt satte han ballen i eget nett. Fra før hadde Phil Foden og Jude Bellingham scoret Englands to mål.

Drøye ti minutter senere gjorde riktignok Harry Kane det godt igjen for sin navnebror da han satte inn 3-1-scoringen for gjestene.

Etter kampen ventet et realt forsvar fra landslagssjef Gareth Southgate. Han kritiserer all negativiteten som Maguire har måttet tåle i lengre tid.

– Han har blitt behandlet på en latterlig måte i en lang tid. Det er en vits, sa Southgate etter kampen.

– Jeg har aldri kjent en spiller som har blitt behandlet på denne måten av våre egne eksperter. Jeg har aldri sett noe lignende, faktisk, fortsatte Southgate.

Både Skottland og England er så godt som klare for fotball-EM i Tyskland 2024.

Skottland topper gruppe A med en luke på seks poeng ned til Spania, mens England topper gruppe C seks poeng foran Italia.