KLAPPER: Ola Solbakken fra tiden i Glimt.

Mourinho med dyster melding om Solbakken

9. april 2023

Den tidligere Bodø/Glimt-profilen, Ola Solbakken (24), fikk en etterlengtet plass i startelleveren til Roma lørdag kveld.

Romerne vant 1-0 over Torino på bortebane, men et skår i gleden var at nordmannen måtte forlate banen med skade.

Etter 72 minutter måtte Solbakken få hjelp av banen, og 24-åringen skar grimaser med det som så ut til å være store smerter i skulderen.

Fra før er nederlandske Rick Karsdorp, som ble brukt på høyre back og kant, utilgjengelig.

Solbakken har slitt med skulderskade tidligere.

Roma-trener José Mourinho tror at sesongen kan være over for Solbakken.

– Vi har gitt fra oss Karsdorp for resten av sesongen og kanskje til og med Solbakken, sa Mourinho etter kampen, den italienske avisen Gazzetta dello Sport.

Solbakken startet kun sin andre kamp i Serie A denne sesongen.

Den forrige fra start var mot Hellas Verona i februar. Da ble han matchvinner med det som er hans eneste mål til nå i Serie A.

Den argentinske superstjernen Paulo Dybala scoret kampens eneste mål på straffespark etter sju minutter.

Roma ligger på 3. plass i Serie A, fem poeng bak Lazio på plassen over. Sistnevnte klubb slo Juventus 2-1 på hjemmebane lørdag kveld.