3. mars 2023

Eliteserien

Brann har vist forrykende takter i oppkjøringen.

Den fortsatte fredag.

De nyopprykkede fra OBOS-ligaen vartet opp med flott angrepsfotball nok en gang og vant 3-1 over Vålerenga på bortebane i en treningskamp.

Gjestene fikk en god start på kampen da Mathias Rasmussen sendte bergenserne i ledelsen etter bare fire minutter. To minutter på overtid av førsteomgangen doblet Sivert Heltne Nilsen rødtrøyenes ledelse.

20 minutter etter hvilen datt ballen ned foran Ole Didrik Blomberg. Han banket inn Branns tredje mål for dagen.

Vålerenga kjempet heroisk for en redusering, og fikk til slutt uttelling da Seedy Jatta headet inn 1-3-målet. Blåtrøyene måtte se seg slått for første gang i oppkjøringen.

VIF omsider slått

Oslo-laget har vunnet tre treningskamper i vinter. I tillegg spilte de uavgjort mot danske AaB.

Brann har også hatt en god oppkjøring med tre seirer på fire kamper. Den siste kampen endte 3-3 mot Sarpsborg.

VIF skal møte Strømsgodset (17. mars) og Häcken (25. mars) før sesongåpningen borte mot Aalesund. Brann møter Haugesund i cupen (12. mars) og spiller treningskamper mot Odd (24. mars) og Sogndal (2. april) før første seriekamp hjemme mot Haugesund.