I STUDIO: Her ved Jon Hartvig Børrestad, Morten Langli og Simen Stamsø-Møller.

TV 2-eksperten kommer med advarsel om Manchester Uniteds ansettelse av Erik ten Hag

Redaksjonen

7. april 2022

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Onsdag kveld erfarte ESPN at Manchester United-styret har bestemt seg for å gå for Erik ten Hag (52) som klubbens nye manager.

TV 2s fotballeksperter Simen Stamsø-Møller og Morten Langli tror den nåværende Ajax-treneren er en klok ansettelse for de røde djevlene, men førstnevnte kommer samtidig med en advarsel før den ventede avtalen annonseres.

– Ja, det er riktig å gå for ham, men han kommer med en del spørsmålstegn også. Han har ledet et lag som kan holde på litt mer i det stille, og jeg har sett det United-laget nok nå, under flere managere, til å være litt skeptisk. Det kommer til å ta tid uansett hvem som kommer inn, men hvis Ten Hag får United til å spille like god angrepsfotball som Ajax har gjort, så er det en kjempegod idé, sier Stamsø-Møller til TV 2 og fortsetter:

– Det er et eller annet som er pill råttent i den United-gruppa og det må Ten Hag fikse. Han kommer sikkert til å få tid, men hvor god tid kommer han til å få? Jeg tror det trengs en storopprydning. En manager kan gjøre mye, men det er mye annet som er galt og som må fikses i Manchester United, påpeker Stamsø-Møller.

Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino har også vært sterkt linket til Manchester United, men Morten Langli spår at Ten Hag er en god signering.

– Man kan vel si at det er et trygt valg. Ten Hag føler nok at han ikke har så mye å tape, med tanke på ståa i Manchester United. Det virker som et trygt og fornuftig valg, så får vi se om han greier å gjenreise den gamle storheten, mener Langli.

LES OGSÅ: – Lewandowski vil gjøre «alt han kan» for å dra til denne storklubben

PÅ SIDELINJEN: Ajax-manager Erik ten Hag.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]