BRANN-PRESSEKONFERANSE: Daglig leder Vibeke Johannessen, sportslig leder Jimmi Nagel Jacobsen og hovedtrener Eirik Horneland.

Bergensk lokalavis: Mistenkt Brann-spiller avhørt

Redaksjonen

15. august 2021

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Brann-spilleren som er under etterforskning for seksuelt overgrep etter festen på Brann stadion tirsdag, erkjenner ikke straffskyld, melder Bergens Tidende.

Tirsdag formiddag kom det fram at tolv Brann-spillere festet på Brann stadion natt til tirsdag. I løpet av dagen uttalte flere sentrale personer seg til mediene, og mot slutten av uken så det ut til at saken var begravd etter at daglig leder i klubben, Vibeke Johannesen, mente at klubben hadde tatt nødvendige tiltak etter hendelsen.

Fredag ble det imidlertid klart at politiet åpnet etterforskning etter tips om at det kan ha oppstått seksuelt overgrep i stadiongangene. Søndag har den mistenkte spilleren forklart seg for politiet. Det melder Bergens Tidende.

Der erkjente spilleren seg ikke skyldig. Advokaten til den mistenkte sier til BT at spilleren ikke kjenner seg igjen i ryktene som omgir saken. Spilleren ønsker heller ikke å uttale seg.

Søndag kveld møter bergensklubben Sandefjord til duell i Eliteserien. Der skal supporterne til de røde være stille i 19 minutter og åtte sekunder som følger av skandalen.

Få daglige oddstips hos Oddsbibelen.com

BATALJONEN: Branns supportergruppe.

(©NTB)

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]