BATALJONEN: Branns supportergruppe.

Reagerer etter kaos-uken: Brann-supporterne varsler aksjon under kampen mot Sandefjord

Redaksjonen

15. august 2021

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Brannbataljonen kommer til å markere ukens hendelser på Brann stadion med stillhet i de første 19 minuttene og åtte sekundene i søndagens kamp mot Sandefjord.

Det stormer rundt Brann for tiden, etter at det tidligere i uken ble avdekket at tolv spillere var på et mye omtalt nachspiel på Brann stadion natt til tirsdag. Det ble drukket alkohol, og sju unge kvinner utenfor Brann-troppens kohort skal ha deltatt.

Fredag opplyste Vest politidistrikt at det er satt i gang etterforskning av et mulig seksuelt overgrep under nachspielet. Brann samarbeider med politiet i saken, og klubben gjør i tillegg enkelte tiltak.

Hendelsene på nachspielet gjør at Brannbataljonen vil markere sin motstand med stillhet i starten av kampen mot Sandefjord søndag.

Det melder BT , som har snakket med Brannbataljonens leder Erlend Vågene.

– Vi opplever dette som helt uakseptabelt fremferd fra deler av spillergruppen. Vi synes hele saken er et stort slag i trynet på alt vi vil klubben skal være og stå for, sier Vågane til avisen.

Stillheten vil vare til det står 19:08 på kampuret. Lengden på stilleaksjonen er knyttet til stiftelsesåret til Brann, som er 1908.

Få daglige oddstips hos Oddsbibelen.com

PROFIL: Brann-trener Eirik Horneland på vei ut til trening.

(©NTB)

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]