PÅ REKKE: Brann-spillerne før kamp.

Brann vil teste spillere for narkotika etter stadionfesten

Redaksjonen

14. august 2021

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Brann varsler testing av spillere og områder på klubbens arena for å avdekke eventuell bruk av narkotika på det mye omtalte nachspielet tidligere i uken.

Det bekrefter Branns daglig leder Vibeke Johannesen til Bergensavisenlørdag kveld.

– På bakgrunn av ryktene som går på at det skal ha vært involvert narkotiske stoffer, jobber vi nå med hvordan vi praktisk kan gjennomføre tester både av personer og områder på stadion. Planen er at vi skal gjennomføre disse testene, sier hun.

Brann-sjefen vil ikke gå inn på hvem eller hvor mange personer som skal testes.

– Vi må presisere at dette bare er rykter, men vi gjør det for å renvaske de involverte, sier Johannesen til klubbens nettsted om narkotikatestingen.

Liker du odds og tipping? Følg Oddsbibelen på Facebook!

BRANN-PRESSEKONFERANSE: Daglig leder Vibeke Johannessen, sportslig leder Jimmi Nagel Jacobsen og hovedtrener Eirik Horneland.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]

Alvorlig

Det er kjent at tolv Brann-spillere var på etterfesten natt til tirsdag. Det ble drukket alkohol, og sju unge kvinner utenfor Brann-troppens kohort skal ha deltatt.

Fredag opplyste Vest politidistrikt at det er satt i gang etterforskning av et mulig seksuelt overgrep under nachspielet. Brann samarbeider med politiet i saken, og klubben gjør i tillegg enkelte tiltak.

– Vi vil begrense hvor lenge spillerne har tilgang til stadion på kveldstid og gjøre endringer med alarmkoden, sier Johannesen.

Liker du odds og tipping? Følg Oddsbibelen på Facebook!

PÅ GRESSET: Brann-spillerne på trening.

(©NTB)