BETENKT: Molde-kaptein Magnus Wolff Eikrem.

Tidligere Rosenborg-stjerne sendte ut Molde

Redaksjonen

12. august 2021

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Molde berget 1-1 og ekstraomganger på overtid mot Trabzonspor, men røk ut av conferenceligakvalifiseringen med 3-4-tap i straffesparkkonkurransen.

Det ble en dramatisk avslutning på et oppgjør som har levert mye underholdning over to kamper. Lagene spilte 3-3 i Tyrkia i forrige uke, og torsdag ble det 1-1 etter ekstraomganger i Molde.

Nordmannen Anders Trondsen skulle få det siste sparket på ballen. Den tidligere Rosenborg-spilleren ble byttet inn i første ekstraomgang og var Trabzonspors femte skytter i straffesparkkonkurransen. På stillingen 3-3 satte han ballen iskaldt bort i venstre hjørne og sendte tyrkerne videre til et 4. og siste kvalifiseringsoppgjør mot Roma og trenerstjernen José Mourinho.

Molde berget ekstraomganger i det siste av sju tilleggsminutter. Ola Brynhildsen fikk ballen fra Björn Bergmann Sigurdarson og gjorde et skuddforsøk som ikke ble hardere enn at Sigurdarson kunne stupe fram og sette ballen i mål.

Tidlig i annen omgang hadde Edgar Ié scoret på corner i en kamp der Molde ga bort mange dødballer defensivt.

Ekstraomgangene ble målløse, og dermed måtte det straffer til for å avgjøre duellen. Eirik Ulland Andersen og David Fofana bommet fra ellevemeteren for Molde, mens nevnte Ié var den eneste fra Trabzonspor som misset.

Få daglige oddstips hos Oddsbibelen.com!

I REGNET: Molde-spissen Ohi Omoijuanfo.

(©NTB)

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]