NEDE FOR TELLING: Brann-kaptein Daniel Pedersen.

Profilen måtte ut på båre da krisen fortsatte for Brann

Redaksjonen

10. juli 2021

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Selv med statsminister Erna Solberg på tribunen greide ikke Brann å sikre sesongens andre seier lørdag. Mot bunnrival Tromsø endte det 1-1.

Andreomgangen ble preget av en stygg hendelse der Daniel Pedersen landet på hodet etter en luftduell midtveis i omgangen. Pedersen var ved bevissthet, men måtte til slutt bæres av banen på båre.

Begge målene kom før pause. Kent-Are Antonsen sendte gjestene i ledelsen før 20 minutter var spilt. Utligningen, signert Daouda Bamba, kom på overtid, men hjalp lite på hardt pressede Kåre Ingebrigtsens mening om omgangen.

– Det er strålende at det står 1-1 når det har vært så dårlig. Det kan jo ikke bli dårligere, så det blir bedre i 2. omgang, sa Brann-treneren til Eurosport i pausen.

Det ble riktignok tidvis bedre, særlig de første ti minuttene etter hvilen, men lite tyder på at bergenserne er ute av krisen riktig ennå.

Liker du odds og tipping? Følg Oddsbibelen på Facebook!

SNAKKER MED PRESSEN: Brann-trener Kåre Ingebrigtsen.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]

Krise

Brann har hatt en blytung start på sesongen. Etter seks strake tap fikk de sesongens eneste seier mot Strømsgodset 30. mai, men etter det har det blitt med to uavgjort og tre tap.

En seier mot bunnrivalen fra nord kunne dermed gitt en etterlengtet opptur for Ingebrigtsens menn, men slik ble det altså ikke.

Liker du odds og tipping? Følg Oddsbibelen på Facebook!

SKUFFET: Branns Filip Delaveris og Kasper Skaanes.

(©NTB)