LEGENDE: Andres Iniesta for sin klubb Vissel Kobe.

Nordmann scoret mot Iniesta & Co.

4. juli 2021

Tidligere landslagsspiller Tarik Elyounoussi ga Shonan Bellmare ledelsen mot Andres Iniesta og Vissel Kobe i japansk fotball, men måtte konstatere 1-3-tap.

Elyounoussi ga sitt lag en drømmestart etter bare tolv minutters spill, og øynet en skalp for Shonan Bellmare, som sliter i bunn av den japanske ligaen.

Den norske vingen ble spilt igjennom og lobbet ballen lekkert over Vissel Kobe-keeperen.

Men topplaget Vissel Kobe, med den spanske legenden Iniesta i startoppstillingen, slo knallhardt tilbake.

Kyogo Furuhashi utlignet kort tid etter, mens Hotaru Yamaguchi ga Vissel Kobe 2-1-ledelse på overtid av første omgang. Yuya Nakasaka sikret 3-1-seier i andre omgang.

Elyounoussi meldte overgang til Shonan Bellmare i fjor, og målet hans lørdag var det andre han har scoret for klubben.

MÅL: Tarik Elyounoussi scorer mot Romania.