PROFILER: Robin van Persie og Erling Braut Haaland.

Van Persie mener Haaland bør dra til denne klubben: – Jeg ville elsket å se ham der

Christian August Cederblad

2. juli 2021

BundesligaFotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Den nederlandske spisslegenden Robin van Persie (37) er ikke i tvil om hvilken klubb Erling Braut Haaland (20) bør signere for den dagen han forlater Borussia Dortmund.

– Jeg ville elsket å se ham i Manchester United. Det er en god plass å være, han kjenner Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er en enorm klubb. Han vil være i begivenhetenes sentrum. United er en klubb som normalt sett kjemper om titler, forteller Van Persie til TV 2.

Van Persie spilte selv for de røde djevlene fra 2012 til 2015. I sin debutsesong på «Drømmenes Teater» skjøt han Manchester United til klubbens 20. ligatittel.

– Manchester United har ikke vunnet noe de siste årene, det taler i favør av Erling Braut Haaland. Hvis han kommer dit og begynner å vinne, vil han ha veldig stor påvirkning. Det er det du ønsker som spiller: Du ønsker å påvirke. I hans situasjon ville jeg gått for Manchester United, tillegger Van Persie.

Liker du odds og tipping? Følg Oddsbibelen på Facebook!

STORSCORER: Borussia Dortmund-spiss Erling Braut Haaland.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]

Ettertraktet

Haaland vil trolig vært blant de heteste spillerne på sommerens overgangsmarked. Men mye tyder på at den norske spissen først vil forlate Dortmund neste år.

Da kan Haaland gjennom en utkjøpsklausul kjøpes fri for rundt 800 millioner kroner. 20-åringen vil trolig ha en vesentlig høyere prislapp denne sommeren.

I tillegg til Manchester United kobles den tidligere Molde-angriperen til blant andre Barcelona, Real Madrid, Chelsea og Manchester City.

Liker du odds og tipping? Følg Oddsbibelen på Facebook!

STORSCORER: Borussia Dortmund-spiss Erling Braut Haaland.