STJERNE: Tottenham-spissen Harry Kane.

Sjokkresultat for Tottenham

18. mars 2021

Mislav Orsic sendte Dinamo Zagreb til kvartfinale i europaligaen på bekostning av Tottenham da 0-2 i første kamp ble vendt til triumf med 3-0-seier.

Returkampen i Kroatia var målløs i en drøy time, men så presenterte Orsic seg med et vakkert distanseskudd i krysset.,

I det 83. minutt kom målet som tvang fram ekstraomganger. Iyayi Atiemwen raidet på høyresiden og spilte skrått ut til Orsic, som satte inn 2-0.

Sekunder ut i 2. ekstraomgang fullførete Orsic sitt hattrick. Han fikk ballen ved midtstreken og utfordret Tottenham-forsvaret helt alene. Han dro av en motspiller, satte fart mellom to andre og slo til fra 17 meter. Ballen føk inn ved stolpen.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

BOSS: Tottenham-manager José Mourinho.

Ute

Tottenham trengte bare en redusering for å gå videre og fikk en enorm sjanse ved Harry Kane i det 116. minutt. Først prøvde innbytter Giovani Lo Celso seg fra god posisjon og tvang keeper Dominik Livakovic til å gi retur. Målvakten var helt ute av posisjon da Kane fikk ballen med nesten hele målet å skyte på, men Livakovic kom seg mirakuløst i posisjon til å avverge.

Dermed fikk Dinamo Zagreb to matchvinnere på sin vei til sensasjonell kvartfinaleplass.

FORTVILER: Tottenham-spiss Harry Kane.