FØLGER MED: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær: Dette vil jeg at spillerne mine skal slutte med

Redaksjonen

2. mars 2021

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Ole Gunnar Solskjær likte ikke at Manchester United- og Chelsea-spillere samlet seg rundt dommer Stuart Attwell da han skulle sjekke VAR-skjermen søndag.

Den mest omdiskuterte situasjonen fra helgens Premier League-runde var utvilsomt situasjonen der Chelseas Callum Hudson-Odoi handset i eget felt i duell mot Uniteds Mason Greenwood.

Dommer Attwell havnet i en vanskelig situasjon, men endte med ikke å dømme straffe. Solskjær var etter kampen krystallklar på at han mente det var en feil avgjørelse. Men han synes ikke spillerne burde forstyrre dommeren, slik blant andre Hudson-Odoi gjorde da Attwell skulle studere handssituasjonen på nytt.

– Jeg mener at dommerne har en vanskelig nok jobb fra før, uten det ekstra presset. Så vi burde bare la ham være og gi ham muligheten til å ta så mange gode avgjørelser som mulig, sa Solskjær på pressekonferansen foran onsdagens bortekamp mot Crystal Palace.

Kampen mot Chelsea endte 0-0, og Solskjær har uttalt at United tapte to poeng på at de ikke fikk straffespark. Det ville han ikke snakke mer om tirsdag.

– Det er en tilbakelagt episode, og man beveger seg videre. Vi vet at presset er tøft (for dommerne), og vi ser mot neste kamp.

LES OGSÅ: Denne fotballskoen er populær blant superstjernene

MANAGER: Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær.

Cavani tilbake?

Solskjær har fire spillere på skadelista for bortekampen mot Palace. Han håper at Edinson Cavani kan rekke oppgjøret.

– Edinson trente i dag. La oss håpe at han ikke får noen reaksjon på det, og at han kan reise med troppen, sa nordmannen.

Paul Pogba, Juan Mata og Phil Jones er utelukket til kampen i London.

LES OGSÅ: Denne fotballskoen er populær blant superstjernene

BYTTE: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær bytter ut Juan Mata til fordel for Edinson Cavani.

(©NTB)