PROFIL: Liverpool-spissen Roberto Firmino.

Mener Liverpool bør gjennomføre sjokkovergang for å erstatte Firmino

Christian August Cederblad

28. februar 2021

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Roberto Firmino (29) har denne sesongen ikke vært i sin beste form. Flere har hevdet at Liverpool bør hente en ny spiss som kan utfordre den brasilianske angriperen.

Tidligere Premier League-spiller Tony Cascarino mener overraskende nok at Jürgen Klopp & Co. kan gå for Olivier Giroud (34) og at Chelsea-spissen kan ta Firmino sin plass i Liverpool-laget neste sesong.

– Absolutt!, svarer Cascarino ifølge talkSPORT på spørsmål om Liverpool bør hente Giroud gratis i sommer.

– Jeg mener det er svært få spillere som kan bekle Firmino-rollen. Giroud er 34 år gammel, men han vil gjøre en fantastisk jobb der, tilføyer Cascarino, som i løpet av sin karriere spilte for blant andre Aston Villa, Celtic og Chelsea.

Giroud er på utgående kontrakt i Chelsea, og kan dermed hentes vederlagsfritt. Det er foreløpig ukjent hvor franskmannen, som denne uken scoret et kunstmål i Champions League da Chelsea slo Atlético Madrid 1-0, spiller neste sesong.

LES OGSÅ: Storkamp søndag: Gir 7.00 i odds på at Manchester United slå Chelsea

FANTASTISK MÅL: Fra Chelsea-spissen Olivier Giroud.

Annerledes

Cascarino omtaler Giroud som en meget god spiss, til tross for at han er 35 år gammel.

– Giroud er ingen tradisjonell spiss, men han leder angrepet på en strålende måte. Samtidig gjør han de tingene en nummer 10 skal gjøre. Målet mot Atlético var en nummer 10-scoring, sier Cascarino og legger avslutningsvis til:

– Jeg mener han ennå har et par gode år til i seg. Han lener seg ikke på fart. Han minner meg faktisk litt om Teddy Sheringham.

LES OGSÅ: Storkamp søndag: Gir 7.00 i odds på at Manchester United slå Chelsea

FEIRER SCORING: Olivier Giroud for Chelsea.