MED PRESSEN: Christian Gauseth etter kamp borte mot Molde.

Reagerer på klubbløse Gauseths situasjon: – Jeg er veldig overrasket

Jakob K. Gregersen

26. februar 2021

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Rett før nyttår sørget Mjøndalen for å berge Eliteserie-plassen i kvaliken mot Ranheim.

En viktig brikke de siste årene for bruntrøyene har vært kaptein Christian Gauseth, men for øyeblikket er han uten kontrakt.

Spilleren selv har sagt at han ønsker å spille én sesong til – ifølge Eurosports Gunnhild Toldnes var det i forrige uke stor avstand mellom Mjøndalen og Gauseth i kontraktsforhandlingene.

Ekspert Joacim Jonsson reagerer på utviklingen.

– Jeg er veldig overrasket. Mjøndalen hadde ikke vært et Eliteserie-lag dersom Gauseth ikke hadde kriget seg til å spille halvskadet i fjor, sier han til egen kanal.

– I utgangspunktet ville jeg tenkt at han var en perfekt læremester for de ynge spillerne. En som stiller krav til de rundt seg.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!

KAPTEIN: MIFs Christian Gauseth.

Ny strategi på Nedre Eiker

Mjøndalen har denne vinteren varslet at de vil legge om klubbens strategi og satse på yngre, mer salgbare spillere. Det er ikke en beskrivelse som passer 36 år gamle Gauseth.

– Skal et sånt prosjekt bli en suksess så må du ha noen som leder de yngre. Så kan man si at de har noen andre eldre spillere, men er det noe Mjøndalen har manglet de siste årene så er det ledere. Når Gauseth har vært ute så har det vært fullstendig fritt for ledere.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!

FOTBALLEKSPERT: Eurosports Joacim Jonsson.