STJERNE: Tottenham-spissen Harry Kane.

– Så mye krever faktisk Tottenham for å selge Harry Kane

Christian August Cederblad

20. februar 2021

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Det er vanskelig å komme utenom at Harry Kane (27) har vært blant de aller beste spissene i Premier League de siste årene.

Men parallelt med at Kane har bøttet inn scoringer, har trofésankingen vært dyster for Tottenhams del. Det har gjort at det har blitt spekulert i at Kane kan komme til å ønske seg vekk fra London-klubben og søke lykken andre steder.

Den britiske storavisen Daily Mail melder at Tottenham per dags dato ikke har noen planer om å selge Kane, men at laget likevel har satt en prislapp på 27-åringen.

Tottenham krever angivelig 150 millioner pund, tilsvarende snaut 1,8 milliard kroner for å slippe Kane til en annen klubb. Summen vil i så fall gjøre Kane til tidenes dyreste spiller i britisk fotball. Sett i en større sammenheng har kun Neymar og Kylian Mbappé kostet mer.

Samtidig blir det hevdet at både Manchester United og Manchester City følger Kane tett. Begge Manchester-klubbene har angivelig økonomien som skal til for å hente Kane, både med tanke på overgangssum og lønn.

Kane sin kontrakt med Tottenham går ut sommeren 2024.

LES OGSÅ: – Klopp må hente Premier League-stjernen til Liverpool

KAPTEIN: Tottenham-spiss Harry Kane.

Utelukket ingenting

Kane uttalte seg i fjor om en overgang vekk fra Tottenham.

– Jeg får selvfølgelig dette spørsmålet ofte. Det er en av de tingene jeg verken kan svare «ja» eller «nei» på, sa Kane og la til:

– Jeg elsker Spurs, og jeg vil alltid elske Spurs. Men jeg har alltid sagt at dersom jeg ikke føler at vi har framgang som lag eller beveger oss i riktig retning, så er jeg ikke en som blir der bare for å bli der.

LES OGSÅ: – Klopp må hente Premier League-stjernen til Liverpool

PÅ VEI TIL KAMP: Tottenham-spiss Harry Kane.