SNAKKER MED PRESSEN: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Rapporter: Dette skal til for at Solskjær blir tilbudt ny United-kontrakt

Jakob K. Gregersen

19. februar 2021

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Drøye to år har gått siden Ole Gunnar Solskjær tok over etter José Mourinho i managerstolen på Old Trafford.

Siden den gang har Manchester United blitt stadig bedre og fremtiden ser vesentlig lysere ut nå enn da nordmannen returnerte til sin tidligere klubb.

Først var Solskjær ansatt som midlertidig trener, men etter en enorm oppsving i resultatene fikk han kjapt en permanent avtale. Den strekker seg frem til neste sommer.

Etter sesongen betyr det at han kun har ett år igjen av kontrakten sin og nylig meldte VG om hva som rapportene hevder skal til for at Solskjær skal bli tilbudt ny kontrakt.

– Rapporter i engelsk presse har så vidt begynt å tilsi at Manchester United tenker på å gå inn i samtaler med Solskjær om en kontraktsforlengelse til sommeren – så lenge klubben kvalifiserer seg til Champions League, skriver de.

I så fall ligger Solskjær godt an. I skrivende stund er laget på andreplass i Premier League. En topp fire-plassering gir som kjent Champions League-spill neste sesong.

De kan også kvalifisere seg til Europas gjeveste klubbturnering ved å vinne Europa League – hvor de foreløpig er i 16-delsfinalen.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!

TOMMEL OPP: Fra Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Hevder han ikke tenker på ny kontrakt

VG har hørt med Solskjær angående hans situasjon og den tidligere spissen hevder han ikke tenker på sin egen kontraktssituasjon.

– Det har jeg ikke tenkt på, og det har vi ikke diskutert i det hele tatt. Jeg fokuserer bare på å gjøre jobben og, litt som du sier, en del av jobben er å stabilisere ting. Der har vi fortsatt en jobb å gjøre med å bli stabile på banen. Utenfor banen er det fortsatt krise hvis du taper en kamp. Slipper du inn et mål på overtid mot Everton, blir det store overskrifter av det også. Sånt kan skje i fotball. Men innad er det mer stabilt. Vi føler vi er på vei mot det vi satte oss ned og diskuterte og hadde planer om.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!

SMILER: Manchester Uniteds Michael Carrick, Ole Gunnar Solskjær og Marcus Rashford.