MANAGER: Liverpool-sjef Jürgen Klopp.

Klopp skal ha fått dårlig overgangsbeskjed av egen klubb

Redaksjonen

23. januar 2021

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Liverpool har vært i en blindgate de siste ukene. Jürgen Klopp sier han ikke legger seg ned for å grine hvis klubben mislykkes med å forsterke stallen i januar.

– Jeg er ikke lenger en fem år gammel unge. Hvis jeg ikke får det jeg vil ha, begynner jeg ikke å gråte. I størsteparten av livet mitt har jeg ikke fått det jeg ønsker. Vi er alle ganske vant til det, sier Klopp før søndagens FA-cupmøte med Manchester United på Old Trafford.

Like før jul dunket Liverpool til med 7-0 borte mot Crystal Palace. Siden har Premier League-mesteren gått uten seier i fem strake seriekamper (tre uavgjorte og to tap). I de fire siste har Klopps menn gått målløse av banen.

Dårlig overgangsnytt

Signalene fra ledelsen er at tyskeren ikke kan ha store forhåpninger til overganger midt i sesongen. Koronapandemien har gjort Liverpool-økonomien usikker.

– Jeg har et ansvar for en stor del av klubben, men det er andre som har ansvaret for helheten. Jeg kan ikke gjøre deres avgjørelser, påpeker Klopp.

Reklame: Se herrenes håndball-VM 2021 via denne lenken!

SNAKKER SAMMEN: Liverpools Jordan Henderson og manager Jürgen Klopp.

Mange skader

Den dramatiske formduppen er i ferd med å ødelegge Liverpools ligasesong. Et forsvar av tittelen ser tøft ut, og de rødkledde må fort belage seg på en innbitt kamp om Champions League-plassene.

Skader har vært et stort problem for Liverpool. Særlig på stopperplassen har Klopp vært tvunget til å gjøre mange endringer på grunn av fraværet til Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip.

Reklame: Se herrenes håndball-VM 2021 via denne lenken!

LIVERPOOL-PROFILER: Roberto Firmino og Jürgen Klopp.

(©NTB)