REAL MADRID: Tyske Toni Kroos.

Sjokktap for Real Madrid

20. januar 2021

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Real Madrid gikk på en ordentlig cup-mine i Spania onsdag. Nivå tre-laget Alcoyano måtte tåle en utvisning, men vant 2-1 etter ekstraomganger.

Etter 115 spilte minutter scoret Juanan Casanova seiersmålet som sørget for en skikkelig skrell. Real Madrid stilte med mange førstelagsstjerner fra start, men maktet ikke å slå laget som til daglig spiller i Segunda B-divisjonen.

Martin Ødegaard var imidlertid ikke med. Det var storoppslag i spanske medier inn mot kampen om at nordmannen ønsker seg et utlånt etter å ha blitt vraket fra Real-troppen flere ganger.

Få to måneder gratis Viaplay ved å bestille årsabonnement via denne lenken!

God start

Oppgjøret startet oppskriftsmessig for gjestene fra Madrid. Eder Militao scoret på overtid i første omgang og sørget dermed for 1-0-ledelse til pause.

Ti minutter før slutt utlignet Jose Solbes for lille Alcoyano. Men det var ikke det eneste sjokket som skulle ramme Zinédine Zidane og hans menn. De må reise hjem etter et meget pinlig nederlag, mens vertene er klar for åttedelsfinale i cupen.