JUBEL: Xherdan Shaqiri feirer scoring for Liverpool.

Shaqiri-nyheten som får Liverpool til å smile

Redaksjonen

8. oktober 2020

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Xherdan Shaqiris siste koronatest var negativ. Dermed kan sveitseren være aktuell for spill i lørdagens landskamp mot Spania om Uefa godkjenner det.

Tirsdag opplyste det sveitsiske fotballforbundet at Shaqiri hadde testet positiv på korona. Nå viser den siste testen at Liverpool-spilleren er fri for smitte.

Det er likevel ikke sikkert at Shaqiri, som gikk glipp av onsdagens kamp mot Kroatia, får spille lørdagens nasjonsligakamp mot Spania. Nå er det opp til Det europeiske fotballforbundet (Uefa) å avgjøre om han får spille.

– Per nå er det ikke mulig å spå nå den avgjørelsen vil finne sted, heter det i en uttalelse fra det sveitsiske fotballforbundet.

Liker du tipping og Fantasy? Da bør du melde deg på NM i Odds!

SNAKKER SAMMEN: Liverpool-manager Jürgen Klopp og Xherdan Shaqiri.

Flere positive tester

Shaqiri er ikke den eneste Liverpool-spilleren som har avgitt en positiv koronatest den siste tiden. Nylig ble det kjent at Sadio Mané også har fått påvist smitte. Det er heller ikke lenge siden at den nyinnkjøpte midtbanespilleren Thiago Alcântara var smittet.

I den sveitsiske troppen er Manuel Akanji i isolasjon etter å ha avgitt positiv prøve. Han skal ikke ha noen symptomer og skal være i fin form.

LES OGSÅ: Nå skal det avgjøres: Dette er oddsen på at Norge slår Serbia

FEIRER: Xherdan Shaqiri feirer mål under VM.

(©NTB)